SATUCE INTREGI DIN SPANIA SUNT SCOASE LA VÂNZARE. PREŢURILE ÎNCEP DE LA 60.000 EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Spania a fost una dintre ţările europene doborâte de criza economică recentă, ocupând în prezent locul doi în clasamentul membrelor UE cu cel mai ridicat nivel al şomajului. În căutarea unor venituri stabile, mulţi locuitori s-au reorientat către alte state europene, atât spanioli, cât şi imigranţi. În paralel, specialiştii au remarcat un alt fenomen, cauzat de aceleaşi condiţii economice vitrege: satele spaniole sunt aproape părăsite, întrucât puţinele locuri disponibile se găsesc cu precădere în marile oraşe.
Aşezări nelocuite, cu case goale şi grădini pline de buruieni – acest peisaj nu este ieşit din comun, în anumite părţi ale Spaniei. şi cum preţurile au coborât foarte mult, iar astfel de vremuri sunt excelente pentru achiziţii, nu au întârziat să apară investitorii străini. Mulţi dintre cumpărători îşi pregătesc de pe acum căminul ideal în care se vor retrage după pensionare, iar mai bine de 30% dintre clienţi sunt britanici, notează Daily Mail.
    Cu doar 60.000 euro, a fost cumpărată o moşie de 1,3 hectare, ce include o casă principală cu trei dormitoare, cinci alte clădiri, un izvor de apă şi 13.000 mp de teren. Proprietatea se alfă în provincia Lugo
    Sătucul Ribeira Sacra este scos la vânzare pentru 90.000 euro, preţ ce include şase case, un depozit şi 3.000 mp de teren
Spania are mii de astfel de oferte, moşii şi satucuri scoase la vânzare pentru preţuri ce pornesc de la 60.000 euro şi merg până la jumătate de milion de euro.Cumpărătorii achiziţionează proprietăţi generoase, într-o ţară însorită, la acelaşi preţ la care ar putea lua un mic apartament într-una dintre marile metropole europene.

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus