SCADERE USOARA A NUMARULUI DE TRANZACTII IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primul trimestru al anului volumul tranzactiilor imobiliare la nivel national a inregistrat o usoara scadere de cca 3,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate (ANCPI) au anuntat ca au fost înregistrate 199.122 tranzacţii imobiliare, la nivel naţional. Tranzactiile din Bucuresti si imprejurimi au reprezentat 15% din totalul acestora.
Cele mai multe tranzacţii imobiliare din această perioadă au fost înregistrate în Bucureşti (17.471), Ilfov (12.361) şi Timiş (9.753). În acelaşi timp, judeţele cu cele mai puţine imobile tranzacţionate sunt Vâlcea (2.021),  Bistriţa-Năsăud (1.894) şi Covasna (1.792).
În luna martie, numărul tranzacţiilor imobiliare s-a ridicat la 78.962, cu 13.700 mai mult decât în luna februarie a acestui an şi cu 590 mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Totodată, judeţele cu cele mai multe imobile tranzacţionate au fost Bucureşti (7.516), Ilfov (5.231) şi Timiş (4.292).

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus