SE CAUTA SOLUTII PENTRU DATORNICII CARE NU MAI POT PLATI RATELE LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Multe organizaţii bancare şi non-bancare isi manifetsa interesul pentru a gasi soluţii cat mai simple pentru cei care au contractat credite si nu-si mai pot plati ratele. Din pacate, numarul lor a devenit alarmant de mare. 
Una dintre soluţiile identificate este aceea prin care datornicul îşi transferă de bună-voie locuinţa în proprietatea băncii, pentru ca aceasta să îi stingă datoria. Se evită astfel complexitatea unui proces de executare silită, iar clientul poate obţine un nou împrumut, în condiţiile din prezent.
Transferul locuinţei în proprietatea băncii pentru stingerea datoriei este, momentan, doar un proiect de lege adresat exclusiv persoanelor fizice. Intenţiile iniţiatorilor sunt acelea de a genera un schimb echitabil şi pentru bancă, şi pentru client.
Cei care acceptă să stingă datoria prin renunţarea la locuinţă, nu se vor mai confrunta cu restricţiile financiare implicate de executare silită. In astfel de situatii si bancile au de castigat, deoarece atunci cand proprietarul renunţă de bunăvoie la ea, locuinţa se introduce rapid pe piaţa liberă, iar instituţia financiară poate să îşi recupereze banii mai rapid.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus