SE SPARGE BULA IMOBILIARA DIN HONG KONG?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Activele imobiliare din Hong Kong si-au dublat pretul in ultimii sase ani. Activele au fost sprijinite de costurile de împrumut extrem de mici iar această piaţă a ajuns cea mai scumpă din lume. 
Experţii spun că acest lucru se va schimba dacă de partea cealaltă a Pacificului, în SUA, vor fi majorate dobânzile. Dobânzi mai mari acolo ar putea însemna spargerea bulei imobiliare din Hong Kong, scrie AFP.
Perspectiva majorării dobânzilor de către Rezerva Federală americană (Fed), care vrea astfel să prevină umflarea bulelor în propria economie, a determinat Hong Kong-ul să reia dezbaterile dacă ar trebui sau nu să-şi menţină moneda ancorată de dolarul american, aşa cum face de decenii, în condiţiile în care legăturile cu China sunt tot mai strânse.
In momentul de maxim al crizei economice mondiale Fed a micsorat dobanzile si a a implementat un program masiv, fără precedent, de achiziţii de obligaţiuni pentru a ţine costurile de creditare mic.
Lichiditatile mari provocate de Fed au dus la cresterea imprumuturilor si la o crestere exagerata a preturilor imobiliare.
Preţul mediu al unui apartament de 40 de metri pătraţi este de 750.000 de dolari, conform Hong Kong Property Review.
Analiştii prevăd ca proprietarii de active imobiliare vor regreta investiţiile făcute. “Când va începe acest proces, şi preţurile vor scădea, primi care vor avea de suferit sunt cei care s-au împrumutat. Şi consumul va fi afectat”, a spus Buggle Lau, un analist al pieţei imobiliare din Hong Kong.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus