SECTORUL CONCTRUCTIILOR, FACTOR DE RELANSARE ECONOMICA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii opt ani, sectorul constructiilor a avut de suferit, inregistrand scaderi dupa scaderi. Cu toate acestea constructiile au avut puterea sa renasca timid, dar daca vor fi sustinute de investitii coerente, acestea pot fi un factor important de relansare economica.
Anul 2015 a debutat sub semnul reformării sectorului construcţiilor. Ieşirea din iarnă nu a fost niciodată mai aşteptată ca în acest an. În primul rând, pentru că am intrat în al optulea an de scădere continuă a pieţei de profil. Apoi pentru că întreaga Europă a înţeles că trebuie să regândescă principiile în baza cărora îşi derulează investiţiile publice, de vreme ce nici cele mai mature democraţii nu mai sunt mulţumite de randamentul scăzut al proiectelor atribuite în baza criteriului „preţul cel mai mic”. 
La cresterea in acest sector a contribuit si scoala românească de construcţii care produce încă valori si antreprenoriatul român a reuşit să înveţe cele mai importante lecţii în aceşti ultimi 25 de ani, provocand o adevarata reforma in interiorul acestui domeniu.
Cel mai important proiect, de care este legată activitatea Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC), este acela prin care se doreşte diminuarea costului administrativ, parte a procesului de simplificare a legislaţiei de achiziţii publice.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus