SECTORUL LOGISTIC IN CONTINUA EXPANSIUNE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sectorul logistic din Romania traverseaza o perioada de crestere. Specialistii din domeniu sunt de parere ca acest sector va continua ascensiunea si extinderea spatiilor logistice.
Pornind de la aceasta ipoteza, olandezii de la CTP au inceput o campanie de achizitie de noi terenuri in vederea constructiilor de noi spatii logistice si industriale. 
Valeriu Toma, head of property management CTP Invest, isi intareste ideea dezvoltarii sectorului logistic prin semnale bune de la chiriaşi şi clienţii noi. 
"Suntem o companie olandeză, cu o prezentă masivă în Cehia, Slovacia, Ungaria şi România. Am ajuns în România la un stoc de 370.000 de mp de spaţii logistice şi industriale, ne-am concentrat foarte mult pe zona coridorul IV paneuropean. Incearcăm să avem acelaşi ritm de extindere , iar până în 2018 vrem 1 milioan de metri pătrati in România. În prezent, avem în dezvoltare 85.000 mp care se vor livra până la finalul anului. Pe viitor vom aveam un focus masiv şi pe centrul ţării", a spus el conferinţa ZF.
CTP dezvoltă în zona Clujului 25.000 mp  cu livrare în perioada următoare. "Luăm în calcul 10.000 mp speculativi până la finalul anului. Ne concentrăm pe alte oraşe", a adugat Valeriu Toma.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus