SECTORUL REAL ESTATE DIN SUA A DEPASIT CRIZA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Sectorul de real estate din SUA da semne vizibile de revenire. Piata imobiliara este carcaterizata de preturi in crestere si in anumite zone de o cerere mai mare decat oferta. 

Sectorul real estate american traversează cel mai bun an, din 2007 încoace: preţurile au urcat simţitor în 93% din pieţele din SUA, depăşind chiar şi cele mai optimiste estimări, spun specialiştii National Association of Realtors (NAR). Mai mult, în aproape 20% dintre acestea, creşterea procentuală are două cifre, ceea ce face ca recentul colaps al industriei imobiliare să pară ca un coşmar îndepărtat.

La nivel naţional, vara lui 2015 a adus un preţ median al locuinţelor de 229.400 dolari, în creştere cu peste 8% faţă de anul trecut. Deşi aprecierea este semnificativă, un astfel de preţ pare ireal de mic pentru americanii care locuiesc în cele mai scumpe zone ale ţării – în cea mai costisitoare porţiune a Americii, preţul median al unei case individuale se apropie de un milion de dolari.

Cele mai scumpe zone din America sunt:

  • San Jose, California – preţul median este de 980.000 dolari
  • San Francisco, California – preţul median este de 841.600 dolari
  • Anaheim-Santa Ana – preţul median este de 685.700 dolari
  • Honolulu, Hawaii – preţul median este de 698.600 dolari
  • San Diego, California – preţul median este de 547.800 dolari
citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus