SEDIUL SCOTLAND YARD A FOST VANDUT CU 370 MILIOANE DE LIRE STERLINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Fondul de investiţii Abu Dhabi Financial Group, a cumparat cu 370 milioane de lire sterline, echivalentul a 468 milioane de euro, sediul Scotland Yard din Londra. Anuntul a fost facut marti de catre Boris Johnson, primarul capitalei britanice.
Imobilul in suprafata de 56.000 de metri pătraţi este amplasat pe Victoria Street, considerata cea mai circulata strada din capitala londoneza, a gazduit din anul 1967 sediul Scotland Yard.
Fondul de investiţii Abu Dhabi Financial Group, cumparatorul imobilului a plătit cu 120 de milioane de lire (152 milioane euro) mai mult faţă de preţul solicitat iniţial. Fondul de investitii care mai este implicat într-un vast proiect imobiliar din centrul Londrei, urmareste transformarea fostului sediu într-un complex rezidenţial, comercial şi hotelier.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus