SEGMENTUL DINAMIC AL PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cresterea activitatii in piata birourilor isi pastreaza continuitatea. Este segmentul din piata imobiliara care a dat rapid semne de revenire. In urma cu ceva timp, cladirile de birouri se construiau mai rar si totusi gradul de neocupare avea cote alarmante. In prezent, situatia s-a schimbat total, cererea de spatii de birouri este in crestere, iar gradul de neocupare s-a micsorat simtitor. Clienţi mici, medii sau mari, alături de dezvoltatori, participă la construirea idealului în imobiliare: o piaţă dinamică, dominată de calitate şi preţuri cinstite.
Anul 2015 a însemnat, până acum, un nou pas înainte pe piaţa birourilor. Efervescenţa se resimte pe toate segmentele, companiile mici şi medii intrând şi ele în cursa pentru un sediu mai bun. această schimbare a condus la consolidarea pieţei şi creşterea gradului de ocupare.
„În prima parte a anului 2015, companiile de talie medie, care au un număr de angajaţi cuprins între 25 şi 40, au fost cele mai active pe piaţa de birouri, dintre IMM-uri. Astfel, volumul spaţiilor închiriate de aceste companii a crescut cu 43%”, se arată într-o analiză a unei companii de consultanta.
Companiile care au între 25 şi 60 de angajaţi, caută birouri cu suprafeţe cuprinse între 300 şi 700 mp, poziţionate în zone precum Grozăveşti, Romană, Unirii, Maria Rosetti, 1 Mai şi Floreasca. În aceste zone, chiriile variază între 9 şi 14 euro/mp. Stocul modern de birouri este in crestere permanenta, dezvoltatorii construiesc continuu pe fondul maririi numarului de cereri.
„În primele şase luni ale acestui an, întreaga activitate de tranzacţionare a fost de 135.000 mp. Cererea a fost de 112.000 mp, în creştere cu 3,5% faţă de perioada similară a anului trecut. Totodată, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, cererea nouă a crescut cu 35%”, se arată într-un raport DTZ Echinox.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus