SEGMENTUL PREMIUM DOMINAT DE TRANZACTIILE CU APARTAMENTE CU 3 SI 4 CAMERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un procent foarte ridicat al tranzactiilor pe segmentul premium il au apartmentele cu 3 si 4 camere, indiferent ca este vorba de achizitia sau de inchirierea lor.
În primele nouă luni ale acestui an, 35% dintre cei care au cumpărat în zonele rezidenţiale premium ale Capitalei au achiziţionat cu scop investiţional.
Cunoscută drept o zonă dedicată celor cu venituri ridicate, partea de nord a Capitalei (Floreasca, Dorobanţi, Kiseleff-Aviatorilor, Primăverii, Şoseaua Nordului-Herăstrău, Băneasa, Pipera) este preferata expaţilor şi a diplomaţilor.
In segmentul premium cererea pentru locuinte de închiriat a urcat cu 7% pe segmentul de apartamente şi cu 5% pe segmentul de vile.
  • 41% dintre apartamentele noi închiriate în nordul Capitalei au trei camere, 30% dintre acestea au patru camere, iar 23% au două camere
  • Preţul de închiriere al apartamentelor cu două camere variază între 600 şi 950 euro/lună, cel al locuinţelor cu trei camere între 800 şi 2.100 euro/lună, iar cel al apartamentelor cu patru camere este între 1.000 şi 3.700 euro/lună
  • 48% dintre chiriaşi au un buget situat între 1.000 şi 2.000 euro/lună, 34% dispun de mai puţin de 1.000 euro/lună, în timp ce 18% plătesc peste 2.000 euro/lună pentru închirierea unui apartament nou, în nord
Circa 85% dintre cei care închiriază un apartament de lux, într-una din zonele din nordul Bucureştiului, sunt străini, în timp ce doar 15% dintre chiriaşi sunt români. În schimb, lucrurile se inversează, atunci când vine vorba de achiziţie: doar 20% dintre cumpărători sunt de peste hotare, în timp ce 80% dintre clienţi sunt români ce folosesc apartamentele pentru uz propriu.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus