SEGMENTUL REZIDENTIAL DE LUX IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dinamica pietei imobiliare este intr-o continua schimbare. Este randul apartamentelor de lux sa contribuie la efervescenta acestui domeniu. Se estimeaza ca in uramtorii doi ani, rezidentialul de lux sa inregistreze o crestere majora, chiar de 175% fata de prioada 2014-2015.
Dezvoltatorii incep sa-si mareasca investitiile in acest segment de lux si datorita faptului ca bancile au scazut dobanzile. Deoarece pentru cei care isi tin banii in banca nu mai sunt destule beneficii, unii dintre ei prefera sa se indrepte spre achizitionarea de proprietati imobiliare.
Chiar daca o astfel de investitie poate ajunge pana la 400.000 de euro, romanii care nu isi mai tin banii in banca prefera sa cumpere apartamente de lux cu doua camere, cu preturi pana in 100.000 de euro. Scopul principal al acestora este sa fie date spre inchiriere, iar randamentul investitional al unei astfel de achizitii ajunge la  6-7%. Apartamentele mai mari si mai scumpe nu au un randament la fel de bun ca cele de doua camere odata ce sunt inchiriate, fiind cumparate in special pentru locuit.
Dovada cea mai concreta a faptului ca apartamentele de lux sunt o investitie profitabila este faptul ca in momentul de fata cererea de pe piata depaseste oferta. Publicul principal al apartamentelor de lux este reprezentat de catre expati, insa exista si romani interesati de inchirierea unor astfel de imobile, in special oameni de afaceri. Totodata, in zona de nord a Bucurestiului a crescut cererea pentru cladiri de birouri. In zona Aviatiei-Herastrau si in Floreasca, pretul mediu de vanzare variaza intre 1.800 si 2000 de Euro + TVA pe mp construit. Proprietatile rezidentiale din zona de nord a Bucurestiului aduc un profit ce variaza intre 6 si 7.5% pe an. 
In Bucuresti in mod particular, atat constructia de locuinte cat si achizitionarea lor pentru a le da spre inchiriere par sa aduca profituri multumitoare. Insa in timp ce constructia de locuinte de lux este un business ce necesita intre doi si trei ani pentru finalizare si un buget de minimum jumatate de milion de euro, apartamentele oferite spre inchiriere nu necesita o investitie la fel de mare.
O astfel de investitie genereaza un profit anual de 5-8% in functie de specificul fiecarei proprietati. 

citeste stirea integral 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus