SEMNALE POZITIVE IN PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Valoarea investitiilor imobiliare ar putea ajunge in acest an la circa 500 milioane de euro, reprezentand un maxim al ultimilor 6 ani. In urmatoarele trei luni, cel putin doua tranzactii de mari dimensiuni urmeaza sa fie finalizate, a declarat Ilinca Paun, managing director Colliers International.
"Exista elementele pentru care putem spune ca anul acesta ar putea fi un punct de maxim in care piata imobiliara devine lichida. Avand in vedere ca in primele sase luni valoarea tranzactiilor imobiliare a totalizat circa 300 de milioane de euro si ca cel putin doua tranzactii de mari dimensiuni se vor inchide pana la finele anului, estimam ca piata va ajunge la circa 500 milioane de euro", a explicat Ilinca Paun.
Daca aceste previziuni se concretizeaza, valoarea investitiilor imobiliare ar fi cu 60% mai mare fata de anul 2013, cand investitorii au cumparat proprietati in valoare de circa 300 milioane de euro.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus