SERIOZITATEA DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In conditiile actuale ale pietei imobiliare, doar dezvoltatorii seriosi si capabili de a construi in functie de necesitatile si cerintele clientilor raman activi in piata imobiliara. 
Segmentul rezidenţial a reintrat în lumina reflectoarelor: creditarea s-a relaxat uşor, numărul tranzacţiilor a urcat simţitor, iar numărul proiectelor noi a crescut semnificativ. Mai mult, specialiştii semnalează constant că achiziţiile din stadiul de proiect sunt din nou des-întâlnite. Toate indiciile arată că activitatea din prezent este una sănătoasă – clienţii sunt mult mai precauţi, caută locuinţe potrivite pentru stilul de viaţă şi puterile financiare, astfel încât să nu mai repete greşelile trecutului. Cumpărătorii au alt profil, iar condiţiile din piaţă sunt diferite iar dezvoltatorii trebuie sa se adapteze acestora. 
Piaţa s-a maturizat, iar clienţii de astăzi au mai multă experienţă: îşi cunosc exact nevoile, ştiu foarte bine să preţuiască banii, nu sunt dispuşi să treacă cu vederea imperfecţiuni şi, poate una dintre primele condiţii, nici nu vor să audă de proiecte aflate la limita legalităţii.
Locuinţele cu spaţii generoase erau vedetele pieţei, înainte de criză. Indiferent că era vorba de apartamente sau de case individuale, toate aveau livinguri uriaşe, dormitoare mari, băi de dimensiuni impresionante şi diverse alte camere (dressing, birou, cameră pentru hobby-uri, etc.). În prezent, astfel de caracteristici pretenţioase sunt rezervate exclusiv segmentului premium. Românii au constatat că astfel de case nu vin la pachet doar cu beneficiile, ci şi cu întreţineri costisitoare. 
„Apartamentele noi de astăzi (dedicate clasei de mijloc) nu mai au dimensiunile celor de altă dată – se ajunsese la situaţia, uşor absurdă după părerea mea, în care locuinţele cu două camere aveau cu uşurinţă 90 mp. Clienţii crescuţi în locuinţele asemănate cu cutiile de chibrituri au avut o perioadă în care căutau apartamente cât mai mari, însă au înţeles că nu este rentabil să locuieşti într-o astfel de unitate. Acum se caută locuinţe decente, spun eu. Este mai important să ai o locuinţă bine compartimentată şi gândită inteligent decât una uriaşă. Desigur, acest lucru se resimte şi în preţ – locuinţele mici au preţuri mai accesibile şi pe termen scurt (la achiziţie), şi pe termen lung (la întreţinere)”, susţine ing. Mirancea.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus