SFATURI PENTRU ACHIZITIA FARA PROBLEME A UNEI LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La cumpararea unei locuinte, vigilenta si planificarea achizitiei sunt extrem de importante pentru client. Altfel, acesta risca sa intampine mai multe probleme decat avantaje. De aceea, cel mai indicat lucru atunci cand vrem sa achizitionam o noua locuinta ar fi sa apelam la un agent imobiliar profesionist si sa urmarim cu atentie toate etapele cumpararii.  Imopedia.ro a întocmit o listă a celor mai comune greşeli care se pot petrece în momentul achiziţiei unei locuinţe.
Contractul de vânzare-cumpărare poate avantaja sau dezavantaja cumparatorul. În condiţiile în care puţini sunt cumpărătorii care au experienţă imobiliară sau pregătire juridică, clauzele contractuale pot fi prea abstracte pentru a putea fi înţelese. Tocmai de aceea, este recomandat ajutorul unei echipe de specialişti, precum un agent imobiliar de încredere sau un avocat. În orice caz, drepturile şi obligaţiile fiecăreia dintre părţi trebuie analizate cu atenţie.
Plata rapida solicitata de vanzator ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru cumparator. De multe ori, modalitatea de plata este una abuziva.
Se intampla ca dezvoltatorul sa nu acorde clientului documentele necesare pentru a obţine creditul, deci îl forţează pe acesta să iasă din procesul de achiziţie. Pentru asemenea cazuri, ar trebui să existe clauze stipulate în contract prin care să reiasă clar că respectivul contract nu va fi reziliat dacă întârzierea la plată nu s-a făcut din vina directă a clientului.
„Este important de ştiu că, referitor la garanţia de vicii ascunse, că aceasta poate fi inutilă dacâ vânzătorul este persoană fizică, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori. De cele mai multe ori, persoanele fizice sunt greu de găsit sau găsesc metode prin care se dovedesc a fi insovabile şi clientul ajunge să plătească singure pagubele, într-un final” explică avocatul Bălănescu.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus