SISTEME INTELIGENTE PENTRU PROTECTIA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
De foarte multe ori cand esti plecat de acasa nu esti sigur daca ai oprit gazele, apa sau daca ai scos fierul din priza. Genul acesta de intrebari iti pot crea o stare de neliniste sau panica. Pentru a nu mai fi incercat de astfel de emotii, specialistii recomanda achzitionarea unor sisteme inteligente de control a locuinţei de la distanta. Aceşti proprietari pot să îşi acceseze casa de pe telefonul mobil, tableta sau computer, pot să verifice starea în care au lăsat-o şi pot opera modificări, dacă este cazul. 
Aceste tehnologii moderne permit proprietarilor să rezolve chiar şi activităţile domestice cotidiene, precum irigarea grădinii după un program prestabilit, înregistrarea emisiunilor preferate sau păstrarea ambientului dorit de utilizator.
"Sisteme inteligente de control a locuinţei permit proprietarilor să ştie în orice clipă ce se întâmplă în locuinţa lor. Folosind diverse gadgeturi, ei pot să controloze iluminatul, prizele, centralele termice, rulourile/jaluzelele, gazele, chiar şi sistemele de irigaţie. Toate aceste operaţiuni sunt posibile prin internet", explică pentru imopedia.ro Marius Marinescu, consilier clienţi Smart Technologic SA.
Cei care au optat pentru achizitia unor sisteme de control la distanţă pot să verifice utilităţile individual, sau pot controla totul dintr-un singur buton. 
Aceste siteme inteligente de control la distanţă pot fi cumpărate unul câte unul, sau în ansambluri personalizate in functie de nevoile clientului. Aceste produse sunt relativ noi pe piaţa locală, dar din fericire, se găsesc într-o gamă variată şi la preţuri accesibile. Ele pot fi cumpărate individual sau mai multe opţiuni integrate într-un singur sistem responsabil pentru întreaga casă. Cu ajutorul lor se evita incendiile sau intrarea prin efracţie. Astfel, în momentul în care instalaţiile se încing sau se observă mişcare în lipsa proprietarilor, aceştia sunt avertizaţi prin sisteme de alarmă instalate pe gadgeturile mobile.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus