SKANSKA URAMRESTE DEZVOLTAREA IN NORDUL SI VESTUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul Skanska, prezent in piata din Romania din 2011, dezvolta proiecte pentru spatii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locaţii cheie care asigură atât succesul cât şi satisfacţia clienţilor şi a investitorilor. 
Primul proiect al suedezilor de la Skanska in Capitala, Green Court Bucharest va fi alcătuit din trei clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 52.000 mp. Cladirea A a fost finalizata in 2014 si este inchiriata in totalitate. A fost vândută companiei Globalworth, controlată de omul de afaceri grec, Ioannis Papalekas. Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la 44 de milioane de euro. Cladirea B a fost recent inaugurata si are deja un grad de ocupare de 72%. Presedintele Skanska Property Romania, Marcin Lapinski declara ca pana la finalul anului aceasta va fi ocupata in procent de 100%.
Lucrările la cea de-a treia clădire au avansat până la etajul cinci şi va fi finalizată în luna iunie a anului viitor. Dar proiectele pentru dezvoltarea cladirilor de birouri nu se opresc aici. Skanska, analizeaza multe terenuri in zona de nord, considerata un adevarat pol al businessului in Bucuresti.
Marcin Łapiński declara ca: "Treaba noastă este să ne uitam la tot ce e posibil în zona de nord, de exemplu, iar terenul de pe Fabrica de Glucoză este unul dintre cele la care ne uităm, dar nu anunţăm nimic decât atunci când devenim proprietari". Skanska a obţinut în luna iulie acestui an certificatul de urbanism pentru un teren de 8.900 mp de pe stada Fabrica de Glucoză, pentru construcţia a două clădiri de birouri cu 12 etaje. Oficialul spune că obţinerea certificatului de urbanism face parte din procesul de due diligence, şi că prin acesta se verifică parametrii terenului şi ce fel de proiect se poate construi, fără ca dezvoltatorul să fie încă proprietar. Terenul a apartinut Institutului National al Lemnului, care a dat faliment. Lotul in suprafata de 8.900mp a fost scos la vanzare prin licitatie in 2013, pretul initial fiind de 1,25 milioane de euro. Preţul final de vanzarea s-a ridicat la valoarea 2,39 milioane de euro.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus