SOLUTIA PENTRU ACHIZITIONAREA RAPIDA A UNEI CASE A CELOR CU POSIBILITATI FINANCIARE RESTRANSE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Uşor de realizat de către oricine, cu materiale accesibile şi la îndemâna oricui – casa din paleţi de lemn este soluţia propusă de nişte arhitecţi americani pentru cei cu posibilităţi financiare restrânse. Deşi este concepută ca o locuinţă temporară, aceasta poate fi transformată într-una permanentă, cu ajutorul materialelor naturale. Proiectul americanilor se poate aplica şi în România? Doar în anumite condiţii, spun specialiştii.
Arhitecţii americani Suzan Wines şi Azin Valy, au ajuns la concluzia că europaleţii reprezintă cea mai bună soluţie.
Casa din paleţi de lemn a fost concepută iniţial ca un adăpost provizoriu pentru refugiaţii din Kosovo, cu posibilitatea de a fi transformată într-o locuinţă permanentă. Proiectul americanilor se construieşte cu uşurinţă cu ajutorul unui material ce are numeroase avantaje: este reciclabil, sustenabil, uşor de folosit, plăcut din punct de vedere estetic şi se găseşte cu uşurinţă în majoritatea ţărilor, la costuri reduse.
Specialistii din Romania, afirma ca aceasta poate avea rolul doar de locuinta temporara, deoarece nu este suficient de practica.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus