SOLUTII IMOBILIARE: TNI, TARGUL CU PESTE 30.000 DE OFERTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Targul National Imobiliar(TNI) organizat intre 25-27 septembrie la Palatul Parlamentului, vine cu peste 30.000 de oferte ce acopera o gama larga de solicitari. La TNI se vor gasi oferte low cost, smart deal, business şi premium.
La sfarsitul acestei spatamani, mai exact între 25 şi 27 septembrie, clienţii aflaţi în căutarea unei locuinţe sunt invitati sa participe la Târgul Naţional Imobiliar(TNI), gazduit de Sala Unirea din Palatul Parlamentului. Descris de organizatori ca fiind „singurul eveniment imobiliar complet”, TNI reuneşte oferte de toate felurile, pentru orice tip de buget. Peste 120 de expozanţi vin cu zeci de mii de oferte, împărţite în patru mari categorii: low cost, smart deal, business şi premium.
„Principalele 120 de companii ce activează în domeniul imobiliar, construcţii şi financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu scopul de a promova cele 30.000 de unităţi locative pentru care au conceput oferte speciale şi reduceri de preţ. Portofoliul expoziţiei este variat, cuprinzând oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, lotoral, Valea Prahovei, dar şi celelalte zone ale ţării”, detaliază Cristina Bercea, PR Manager Târgul Naţional Imobiliar TNI.
Oferta cu pretul cel mai mic este cea cu un teren intravilan de 780 metri pătraţi, din Breaza pe care se solicita 4.000 euro. La polul opus, se afla un teren de 65.000 metri pătraţi, din Buşteni, zona Piatra Arsă, al carui pret solicitat este de 8,4 milioane de euro.
Ca de obicei, standul IMOPEDIA.ro îşi va întâmpina vizitatorii cu o serie de proiecte inedite, surprize şi premii. Concept de succes al ultimelor ediţii, „Harta Proprietăţilor care conteză” va reuni cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, din Bucureşti şi împrejurimi.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus