SOLUTII PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI DIN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Traseul liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi delimitat de traficul rutier general prin montarea de garduri, stâlpi flexibili sau borduri între calea de rulare a tramvaielor şi carosabil. Potrivit autorităţilor locale, scopul acestui demers constă în obţinerea unei viteze sporite de exploatare şi majorarea cu 20% a capacităţii de transport.

Lucrările vor începe până pe data de 10 iulie şi vor fi realizate de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) în regie proprie pentru două dintre cele patru tronsoane ale traseului, în lungime totală de 8,16 km, din care circa 2 km -  stâlpi flexibili. Pentru restul traseului, lucrările vor fi realizate de S.C. Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti S.A.

Lungimea totală a traseului celor două linii de pe inelul central al oraşului, care urmează a fi delimitat este de 21,6 km. Astfel, 19,6 km de traseu va fi delimitat cu gard de protecţie, iar circa 2 km va fi delimitat cu stâlpi flexibili. Costul total al investiţiei este de aproximativ 6,2 milioane de lei.

Traseul liniilor 1 şi 10 asigură preluarea călătorilor din sudul capitalei şi transportul acestora pe un traseu circular, care atinge cele mai importante noduri de transport, precum Piaţa Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluţiei, Str. Viilor, str. Progresului, Răzoare, Pasaj Basarab, Bd. Nicolae Titulescu, Piaţa Victoriei, Sos. Ştefan cel Mare, Obor, Iancului, Baba Novac, Zona Dristor - Mihai Bravu, Calea Văcăreşti.

Aceasta nu este singura măsură pe care Primăria Capitalei o are în vedere pentru fluidizarea traficului bucureştean. Astfel, 59 de intersecţii aflate pe cinci bulevarde din Bucureşti vor fi introduse în sistemul de management al traficului.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus