SOLUTIONAREA CREDITELOR NEPROFITABILE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe lista celor mai scumpe active executate silit se regasesc zeci de terenuri din Capitală şi de la munte. Cele mai scumpe cinci active scoase la vânzare pe site-urile proprii ale BCR, BRD, Transilvania şi Raiffeisen valorează 50 de milioane de euro.
Bancherii au strâns în ultimii ani zeci de mii de proprietăţi de la clienţii care nu şi-au mai rambursat creditele şi au ajuns să fie executaţi silit. Băncile au ajuns la un portofoliu impresionant de bunuri executate silit si sunt în continuare reticente să scoată la vânzare tot stocul deţinut, în condiţiile în care nu sunt cumpărători suficienţi şi astfel nu ar face decât să genereze o presiune suplimentară asupra preţurilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus