SONY SE LANSEAZĂ ÎN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania japoneză Sony a decis să se extindă şi în domeniul imobiliarelor, lansarea propriu-zisă urmând să aibă loc în luna august 2014, scrie Reuters.

Noua divizie care ar urma să fie pusă pe picioare în termen de trei ani se va numi Sony Real Estate.

Decizia deschiderii acestei divizii vine după ce compania s-a confruntat cu vânzări în scădere în ultima perioadă. Afacerea cu PC-uri este pe cale de a fi vândută, cea cu televizoare nu face faţă concurenţei sud-coreene, în timp ce smartphone-urile înregistrează vânzări mult mai slabe decât mărci precum Samsung şi Apple.

Astfel, această divizie deschide iniţiativa unei noi echipe de proiect de la Sony care este specializată pe lansarea de noi afaceri şi care intenţionează să pună pe picioare zece astfel de afaceri în următorii trei ani.

Citeste stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus