SOSEAUA BERCENI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Localizare: Soseaua Berceni este situata in sudul capitalei, la granita sectorului 4 si Popesti Leordeni, facand legatura intre Soseua de centura, Soseaua Turnu magurele si bd. Alexandru Obregia.

Are o lungime de aproximativ 5km

Din punct de vedere imobiliar, soseaua Berceni este interesanta nu doar pentru imobilele vechi construite inainte de revolutie ci si pentru dezvoltarile imobiliare recente. Zona este foarte bine dezvoltata din punct de vedere comercial dar si al mijloacelor de transport in comun, avand acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, autobuze, troleibuze.
Printre principalele centre comerciale din zona amintim hypermaketuri (Auchan, Obi, Metro, Carrefour, Hornback).

Pretul mediu al unui teren, este in acest moment de aproximativ 200 euro/mp

Terenurile situate pe sos Berceni sunt in intravilanul orasului  Bucuresti

Lista ansamblurilor dezvoltate in Popesti Leordeni  ce au acces direct la soseaua Berceni

 - Allegra Residence

 - Corvaris Residence 5

 - Studio Plus

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus