SPANIA- REAL ESTATE DINAMIC DATORITA INVESTITORILOR STRAINI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Autoritatile din Spania considera ca sectorul de real estate poate atrage capital strain si astfel sa contribuie la consolidarea economiei. Tocmai de aceea au relaxat regulile de acordare a dreptului de şedere permanenta pentru cetăţenii straini si fac tot posibilul să se evidenţieze în ochii investitorilor din afara ţării, oferindu-le diverse facilităţi, la pachet cu o locuinţă. 
Străinii care achiziţionează o locuinţă in Spania de cel puţin 500.000 euro primesc automat drept de şedere permanentă, fără a mai fi nevoie să îndeplinească şi alte criterii. Mai mult, permisul de domiciliere nu se aplică doar investitorului, ci şi rudelor de gradul I, indiferent că sunt adulţi sau minori. Până nu demult, dreptul de şedere se acorda automat doar consorţilor sau copiilor minor.
Permisele de şedere permanentă nu sunt acordate numai cumpărătorilor de proprietăţi imobiliare, ci şi celor care îşi investesc banii într-o afacere. Iniţiativa face parte dintr-un amplu plan de a atrage capital străin, de care depinde revenirea economică a ţării. În ultimul an, peste 350 de cetăţeni din afara UE au dobândit drept de şedere permanentă în Spania, prin acest program.
Programul „vizelor de aur” a fost lansat în Spania în februarie 2014, urmând modelul altor ţări europene. Străinii care îşi investesc economiile într-o locuinţă primesc drept de şedere şi în Portugalia, Grecia, Ungaria şi Cipru.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus