SPATII INDUSTRIALE COMPETITIVE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele noua luni ale anului, aproximativ jumatate din spatiile industriale si logistice s-au inchiriat in Bucuresti si Timisoara. 
Treptat, situatia incepe sa se schimbe deoarece companiile isi orienteaza şi către oraşe de dimensiuni mai mici, datorită unor avantaje greu de trecut cu vederea, precum forţa de muncă mai accesibilă sau disponibilitate mai mare a unor spaţii competitive.

Circa jumătate din totalitatea spaţiilor industriale şi logistice închiriate în primele nouă luni sunt amplasate în Capitală şi împrejurimi sau în Timişoara şi zonele adiacente. Interesul companiilor de a închiria astfel de spaţii în marile oraşe nu este surprinzător, însă vestea bună este că au început să intre în atenţia chiriaşilor şi oraşele de dimensiuni mai mici, precum Braşov, Piteşti, Râmnicu Vâlcea sau Târgu Mureş.

„Este un lucru îmbucurător că, faţă de destinaţiile tradiţionale, precum Bucureşti, Arad, Timişoara sau Ploieşti, companiile merg şi în oraşe din etalonul doi ca mărime – Râmnicu Vâlcea sau Târgu Mureş. De asemenea, este un semnal extrem de bun pentru că firmele care au ales aceste oraşe vor face producţie în aceste spaţii, ceea ce înseamnă noi locuri de muncă. Credem că acest trend va continua, iar piaţa de logistică şi industrială nu va mai fi concentrată doar la nivelul câtorva oraşe mari unde forţa de muncă a devenit limitată, ci se va extinde şi în alte zone, unde pot găsi mai uşor angajaţi ” , a declarat Cristina Pop, şeful departamentului industrial JLL România.

În primele nouă luni ale lui 2015, potrivit datelor JLL România:

  • În Capitală, s-au tranzacţionat 65.600 mp, iar în Timişoara, s-au închiriat 41.200 mp
  • Pe harta companiilor au intrat şi Braşov (16.000 mp), Cluj (26.600 mp),  Piteşti (14.000 mp), Ploieşti (28.900 mp), Râmnicu Vâlcea (12.800 mp), Târgu Mureş (3.500 mp) şi Sibiu (11.500 mp)

„Suprafaţa spaţiilor industriale şi de logistică închiriate, în primele nouă luni ale anului, la nivelul întregii ţări, a depăşit 230.000 de metri pătraţi. Pentru întreg anul estimăm un nivel de circa 300.000 de spaţii tranzacţionate, comparabil cu cel înregistrat anul trecut”, precizează reprezentanţii JLL România.

Cei mai activi chiriaşi sunt din domeniile retail, componente auto şi logistică. Faţă de anii trecuţi, a urcat ponderea spaţiilor închiriate de companiile de retail & e-commerce - 80.000 de metri pătraţi (aproape o treime din totalul suprafeţei închiriate în perioada ianuarie-septembrie 2015). 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus