SPATIILE DE BIROURI IN CRESTERE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Cel de-al doilea trimestru al anului 2015 a fost dominat, conform studiului CBRE România, de tranzacţiile efectuate de chiriaşii din sectorul IT & C, cu o pondere de 72% din activitatea totală de închiriere. Rata totală de neocupare arată o uşoară scădere - 12,9% în trimestrul al doilea faţă de 13,3% în primul trimestru al anului. Stocul curent de 2,33 milioane mp ar trebui să crească cu circa 57.000 mp, până la sfârşitul anului 2015.

'Pentru a doua parte a anului prevedem o creştere a activităţii pe segmentul pieţei imobiliare de birouri. În următoarele 36 de luni, o cantitate relativ mare de noi spaţii de birouri, aproximativ 800.000 de metri pătraţi, este programată pentru livrare. 50% din noua ofertă se referă la zona de nord şi Pipera şi 25% în zona de vest. Zona de vest a Podului Basarab devine o nouă piaţă ce poate concura puternic cu zona Barbu Văcărescu şi chiar cu Piaţa Victoriei', consideră Răzvan Iorgu, managing director CBRE România

Stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus