STABILITATEA PIETEI IMOBILIARE ESTE CARACTERISTICA LUI 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Toate domeniile evolueaza intr-un ritm alert, o multitudine de sectoare de activitate urmand o dinamica efervescenta. Tocmai de aceea, specialistii din toate domeniile inclusiv real-estate, încearcă să ţină pasul cu schimbările, dar nu cunosc toate datele viitorului. Acest lucru implică riscuri care ar putea duce la destabilizare economică sau chiar apariţia unor noi bule imobiliare.  
Dinamica pieţei imobiliare este spectaculoasă, într-o perioadă în care oferta mediului de business nu mai corespunde cu nevoile clienţilor. Companiile închiriază spaţii care să reflecte o imagine futuristă, orientată spre succes.  Retailerii caută centre de distribuţie dedicate clienţilor care doresc acces imediat şi facil la produse. Generaţia Y caută spaţii care să îmbine perfect munca şi distracţia. Apartamentele cochete din centru sunt de preferat caselor spaţioase cu o curte generoasă, de la periferia oraşului. 
Pentru a face fata schimbarilor rapide ce intervin in desfasurarea activitatii in piata imobiliara, consultantii din acest domeniu au nevoie de instruire permanenta si profesionalism. 
Dacă anul 2015 se preconizează a fi unul stabil atât în ţară, cât şi la nivel global, viitorul este încă pus sub semnul întrebării. Specialiştii din întreaga lume preferă să fie precauţi şi analizează cu atenţie posibilele riscuri.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus