STABILIZARE A PRETURILOR MEDII SOLICITATE DE PROPRIETARII LOCUINTELOR DIN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Luna octombrie a anului a fost caracterizata de o temperare a proprietarilor in ceea ce priveste preturile solicitate de catre acestia pentru vanzarea imobilelor. Potirvit unei companii de consultanta imobiliara in aproape toate zonele Bucurestiului, in luna octombrie a lui 2015, preturile s-au stabilizat.
„Preţurile solicitate de proprietari pentru apartamentele din centrul, semicentrul şi nordul Capitalei au crescut cu aproximativ 1% în luna octombrie faţă de septembrie, în vreme ce preţurile solicitate de proprietari pentru apartamentele din est, sud şi vest s-au stabilizat”, se arată într-un comunicat al firmei de consultanţă"
In luna octombirei, pretul mediu solicitat in zonele din centrul şi nordul Bucureştiului a fost de 68.000 euro. In zona de sud şi vest s-au stabilizat în jurul valorii de 51.479 de euro, cu doar 21 de euro mai mică decât în septembrie.
Apartamente cu doua camere amplasate în zona de centru-nord, au înregistrat o creştere a preţurilor solicitate de 3,63% comparativ cu luna septembrie. Aici, preţul mediu se ridică la 57.000 de euro. Acelaşi tip de apartament, din estul, vestul sau sudul Capitalei, are un preţ mediu solicitat de 43.000 de euro, cu 4,44% mai mic decât în septembrie.
Conform aceleiasi analize, pentru apartamentele cu 4 camere  în zonele semicentrale, centrale şi de nord ale Bucureştiului, pretul mediu solicitat la vanzare a fost de 110.000 de euro. Acest tip de apartamente a fost singurul pentru care proprietarii din cartierele periferice au solicitat un pret mediu mai mare cu 1.500 de euro mai mult decât în septembrie, adica aproximativ 71.500 euro.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus