STATUL VREA SA SPRIJINE INDUSTRIA AUTOHTONA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Statul roman doreste reindustrializarea tarii si va sprijini financiar IMM-urile, cu până la maxim 55.000 de euro pentru construcţia de mici fabrici. Astfel, se uramareste reluarea activităţii industriale autohtone.
Microindustrializarea este o componentă importantă a fiecărei economii, iar România vrea să se înscrie pe lista ţărilor interesate de acest aspect. Măcar teoretic. Astfel a apărut prevederea care oferă IMM-urilor ajutoare de stat de până la 55.000 de euro pentru construcţia de mici fabrici.

"Programul de microindustrializare are un buget alocat schemei de minimis pentru anul bugetar 2016 de 60.890.000 de lei. Prin Program se finanţează implementarea Planurilor de Afaceri, în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute, în următoarele condiţii:Alocaţie Financiară Nerambursabilă – maxim 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 250.000 lei/beneficiar; Contribuţie proprie – minimum 10% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului.”, se arată în Obiectivul Programului.

Din totalul de aproape 13 milioane de euro, statul vrea să finanţeze 244 întreprinderi şi IMM-uri, care întrunesc anumite criterii. Astfel, firmele trebuie să aibă o vechime de cel mult cinci ani pe piaţă, să nu aibă datorii la stat, să reinvestească anual minimum 30% din profit, pe o perioadă de trei ani, începând cu anul următor primirii alocaţiei financiare nerambursabile. De asemenea, companiile trebuie să angajeze minimum doi salariaţi pe perioada nedeterminată şi program normal, de opt ore pe zi, dar şi să păstreze numărul actual de angajaţi pe o perioadă de cel puţin trei ani. Nu în cele din urmă, companiile nu trebuie să depăşească plafonul de minimum 200.000 de euro pe durata a trei exerciţii financiare. După ce toate aceste criterii sunt întrunite, companiile pot investi banii în diverse direcţii de activitate, printre care se numără: Echipamente tehnologice, maşini, utilaje şi instalaţii de lucru-inclusiv software-ul aferent, cu excepţia jocurilor de noroc mecanice, electrice, electronice, meselor de biliard, instrumentelor şi automatelor muzicale; Aparate şi instalaţii de măsură, control, reglare, cititoare pentru cod de bare, cântare electronice cu/fără printer pentru etichetare, aparate de marcat electronice fiscale; Brevete de inventie, mărci de produse şi servicii (francize, etichetare ecologica, licenţe), software pentru comerţul on-line, software-uri necesare desfăşurării activităţii pentru care se solicită finanţare; Computere, imprimante, copiatoare etc. Nu se pot achiziţiona mai multe echipamente IT, din fiecare tip, decât numărul total de angajaţi după implementarea investiţiei cu componentă nerambursabilă.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus