STII CE MATERIALE SA ALEGI PENTRU CONSTRUCTII REZISTENTE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Orice proprietar îşi doreşte o construcţie care să reziste în timp, în ciuda capriciilor naturii. Pe măsură ce piaţa construcţiilor s-a dezvoltat, materialele folosite au devenit tot mai sofisticate şi au înlocuit unul dintre cele mai durabile produse destinate construcţiilor: piatra naturală. Acest material, folosit din cele mai vechi timpuri, a lăsat drept mărturie a vremurilor apuse clădiri care au rezistat mii de ani intacte. Ecologică, estetică şi durabilă, piatra naturală rămâne încă unul dintre cele mai apreciate materiale de construcţie.
Piatra naturală este un material de construcţii absolut spectaculos. Există peste o mie de roci înregistrate şi clasificate în domeniul construcţiilor, ceea ce permite utilizarea pe scară largă a produsului. Indiferent dacă este vorba despre domeniul rezidenţial, comercial sau retail, ba chiar şi despre domeniul public, piatra naturală se poate încadra cu succes în orice peisaj.
Deşi există pietre pentru orice fel de construcţie, nu există o piatră care să se preteze tuturor tipurilor de construcţii. Astfel, piatra naturală trebuie aleasă cu grijă, în funcţie de proiectul la care va fi folosită. Pentru a contrui o casă este nevoie de pietre rezistente la tensiuni mari, la uzură, la ciclurile de îngheţ-dezghet precum şi la agenţii chimici. Se foloseşte piatră brută, nu prelucrată. Dacă aceste criterii nu se respectă, atunci clădirea va fi una cu o eficienţă scăzută la nivel termic, cu o rezistenţă precară şi cu un risc mare pentru siguranţa locuitorilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus