STOCUL DE SPAŢII DE BIROURI CLASA A ŞI B, CRESTERE CONTINUA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform datelor furnizate de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, in urma unui studiu realizat in perioada ianuarie-septmbrie 2014, au fost livrate opt cladiri noi de spatii de birouri ce insumeaza o suprafata totala de 75.000 mp. Astfel, in primele trei trimestre ale anului s-a inregistrat o crestere de 4% a stocului modern de spatii de birouri.
DTZ Echinox preconizeaza ca,  până la sfârşitul anului stocul de spaţii de birouri clasa A şi B va ajunge la 2,18 milioane de mp. Aproximativ 72% din spaţiile noi, programate a se livra în 2014, sunt deja ocupate.
Patru proiecte de birouri au fost demarate între T1 şi T3 2014, toate fiind localizate în zone cu rate de neocupare situate sub media înregistrată la nivelul Bucureştiului: Bucharest One în zona de Centru Nord, The Landmark în zona centrală de business a Bucureştiului, Hermes Business Campus – clădirea C în zona Pipera Sud şi AFI Business Park – fazele IV şi V în zona de Vest.
În aceeasi perioada analizată, ianuarie-septembrie 2014, cererea de inchirere a sporit, fiind cu 25% mai ridicată faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Relocările în interiorul stocului modern însumează 73.000 de mp, dintre care 55% sunt tranzacţii de preînchiriere.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus