STOCUL DE SPATII MODERNE DE RETAIL IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2015, stocul de spatii moderne de retail din Romania va urma un trend ascendent. Daca in 2013, acesta inregistra valoarea de 2,86 milioane mp, in 2015 stocul va depasi valoarea de 3 milioane mp. Potrivit DTZ Echinox, Bucurestiul detine o treime din acest total.
"In 2015 stocul spatiilor moderne de retail din Romania va depasi 3 milioane de metri patrati, in timp ce in Bucuresti stocul modern de spatii de retail va fi de peste 1 milion de metri patrati. Rata de neocupare a proiectelor de retail prime va continua sa descreasca, intr-un ritm mai lent in comparatie cu 2014, tinand cont de faptul ca anul acesta trei proiecte majore de retail vor fi livrate. In ceea ce priveste nivelul chiriilor prime, nu sunt asteptate schimbari majore in prima parte a anului", a declarat Bogdan Marcu, seful departamentului de retail al DTZ Echinox.
Retailerii internationali cu o prezenta semnificativa in tari precum Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria sunt interesati de piata romaneasca studiand conditiile si caracteristicile acesteia in vederea intrarii oficiale in Romania, este de parere Bogdan Marcu.
Anul acesta vor fi livrate peste 220.000 mp de spatii noi de retail. Cele mai importante proiecte de retail din 2015 sunt centrele comerciale Mega Mall in Bucuresti, Coresi Shopping City in Brasov (Immochan) si Timisoara Shopping City
citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus