STOCUL MODERN DE BIROURI DIN BUCURESTI ESTE IN CRESTERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Segmentul de office din piata imobiliara este un pion esential in reveniriea din criza a pietei imobiliare. Cererea clienţilor-companii care caută să închirieze sau să cumpere spaţii noi este in crestere, acest lucru incurajand dezvoltatorii sa construiasca cladiri noi de birouri. Zona de Centru Nord continuă să conducă, în topul alegerilor chiriaşilor. Stocul modern de birouri din Bucureşti a crescut cu 2% faţă de ultimul trimestru al anului anterior, atingand pragul de 2.2 milioane mp. 
Conform statisticilor companiei DTZ Echinox, in primul trimestru al acestui an, 70% dintre clienţii-companii care caută să închirieze sau să cumpere spaţii, sunt clienţi noi.
„Întreaga activitate de tranzacţionare a fost de 56,000 mp; Cererea a fost de 40,000 mp, fiind împărţită între extinderi/ noi intrări – 58%, relocări în interiorul stocului modern – 38% şi relocări din clasa C în spaţii de birouri moderne – 11%; În ceea ce priveşte cererea nouă, aceasta a reprezentat aproximativ 70% din totalul cererii”, se arată în raportul DTZ Echinox.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus