STOCUL TOTAL DE SPAŢII COMERCIALE MODERNE DIN CAPITALA VA AJUNGE LA FINELE LUI 2016 LA 1,13 MILIOANE MP

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cel mai nou mall din Bucuresti, ParkLake amplasat in zona Titan isi deschide astazi portile. centru comercial Parklake, a necesitat o investitie de 180 de milioane de euro din partea dezvoltatorilor Sonae Sierra si Caelum Development. Odata cu livrarea acestui mall, stocul de spatii comerciale moderne din Bucuresti a crescut de la 1,06 milioane mp la 1,13 milioane mp. Desi multi spun ca Bucurestiul are multe centre comerciale, specialistii sunt de parere că încă mai este loc pe piaţa locala pentru dezvoltarea altora.
Pline la fiecare final de săptămână, mallurile din Bucureşti se dovedesc a fi una dintre cele mai profitabile afaceri, pentru investitorii cu calcule pe termen lung. Competiţia acerbă nu îi sperie pe dezvoltatori, aşa că oraşul va mai avea două noi centre comerciale până la finalul acestui an, respectiv 100.000 mp de spaţii comerciale moderne.  
  • Livrarea noului mall ParkLake Plaza va pune presiune pe zona de est a Bucureştiului, unde cu mai puţin de 18 luni în urmă a fost livrat un alt centru comercial de mari dimensiuni, Mega Mall
  • Zona de est a Bucureştiului va fi acoperită până la sfârşitul anului de patru centre comerciale moderne, Mega Mall, ParkLake Plaza,  Bucureşti Mall şi Veranda Mall, amplasate pe o rază de cinci- şase km

Cu toate acestea, încă este destul loc pentru alte proiecte, observă specialiştii. Creşterea puterii de cumpărare şi interesul pentru cumpărături al bucureştenilor reprezintă veşti bune pentru cei care derulează afaceri în acest domeniu. Mallurile sunt şi vor rămâne profitabile. Conform datelor Colliers International, de-a lungul anului trecut, majoritatea retailerilor internaţionali prezenţi pe piaţa din România au înregistrat creşteri între 10 - 20%  ale volumelor de vânzări, estimând că această tendinţă va continua şi în 2016.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus