STRADA EMIL RACOVITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Strada Emil Racovita este paralela cu Soseaua Berceni, facand legatura intre Strada Nitu Vasile, Bd. Alexandru Obregia si Strada Turnu Magurele.
Dupa 1964 cand  s-a inceput constructia cartierului Berceni, s-a impus crearea de noi artere de circulaţie dimensionate la cerinţele acelei perioade. Printre primele a fost strada Emil Racoviţă, cuprinsă între străzile Niţu Vasile şi Turnu Măgurele. Ulterior, zona s-a devoltat, apărând mai multe nuclee, cum sunt cele din vecinătatea străzii Aliorului, bd. Metalurgiei (astăzi bd. Alexandru Obregia), străzii Covasna, bd. Constantin Brâncoveanu, străzilor Uioara sau Reşiţa, construcţiile fiind realizate într-o periodă de aproximativ 30 de ani.

In apropiere se afla Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar.

Din punct de vedere imobiliar, zona este cunoscuta pentru cartierele muncitoresti de blocuri, insa, in ultimii ani au inceput sa se construiasca ansambluri rezidentiale de apartamente, dar si ansambluri mai mici de vile individuale.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus