STRADA TURNU MAGURELE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Strada Turnu Magurele face legatura cu Ion Iriceanu si Soseaua Berceni, fiind cea care leaga de fapt marile bulevarde ale sectorului 4 intre ele:

- Bd Alexandru Obregia
- Bd. Constantin Brancoveanu 
- Soseaua Berceni

Strada incepe de la intersectia cu Soseaua Berceni, unde avem statia de Metrou Aparatorii Patriei si se termina la intersectia cu Bd. Constantin Brancoveanu, fiind continuata de strada Luica.

Din punct de vedere imobiliar zona este in crestere, pe langa blocurile si casele vechi ridicate inainte de revolutie, incepand sa se dezvolte numeroase ansambluri rezidentiale noi.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus