STUDIU DESPRE LOCUINTE NOI DATE IN FOLOSINTA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul de unitati locative finalizate in 2014, in Popesti-Leordeni a fost aproape egal cu cel al locuintelor date in folosinta in Bucuresti.
In topul localitatilor cu cele mai multe livrari s-au situat patru comune si 3 orasele din judetul Ilfov. Intr-un top 15 al locuintelor noi date in folosinta, realizat in urma unui studiu al DTZ Research, se regasesc patru comune (Şelimbăr, Floreşti, Giroc şi Miroslava) şi trei oraşe din judeţul Ilfov (Popeşti Leordeni, Otopeni şi Bragadiru).
Potrivit aceluiasi studiu, aceste localitati s-au situat in fata unor orase mari precum Iaşi, Ploieşti, Galaţi sau Sibiu.
Practic, in Popesti Leordeni s-au construit anul trecut la fel de multe locuinte ca in Bucuresti, livrarile din Selimbar le-au depasit pe cele din Sibiu, in timp ce activitatea rezidentiala din Miroslava (judetul Iasi) a fost mai sustinuta ca in Iasi. Totodata, comunele Floresti si Giroc, din apropierea oraselor Cluj-Napoca si Timisoara au un ritm de dezvoltare rapid.
Preturile mai mici ale terenurilor si dorinta multor locuitori din orase de a se muta de la bloc la casa sunt principalele motive pentru care piata rezidentiala din aceste localitati mici este foarte activa. Un alt factor important fara de care aceste localitati nu s-ar putea dezvolta este infrastructura care permite un acces usor catre orasele mari din apropiere.
In timp ce în Bucureşti şi Timişoara locuinţele finalizate anul trecut reprezintă doar 0,4% din stocul locativ, în Şelimbăr şi în Popeşti Leordeni 20% din locuinţe au fost date în folosinţă în 2014.

In orasele mari, precum Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi, dar si in localitatile din imediata apropiere, sectorul rezidential se afla in trend ascendent in timp ce un sfert din tara aproape ca nu exista pe piata locuintelor noi. Astfel, in 12 dintre cele mai sarace judete din Romania (Tulcea, Teleorman, Caras-Severin, Covasna, Mehedinti, Harghita, Salaj, Hunedoara, Calarasi, Gorj, Olt si Vaslui) au fost finalizate anul trecut doar 3.417 locuinte noi, comparativ cu 3.269 de unitati locative date in folosinta doar in Popesti Leordeni.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus