STUDIU IRSOP: CIRCA 40% DINTRE LOCUINŢELE DIN MEDIUL URBAN NECESITA REPARATII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cel mai recent studiu realizat de IRSOP(Institutul Român de Sondare a Opiniei Publice) pentru BCR Banca pentru Locuinţe, arata ca aproximativ 40% din locuintele din mediu urban necesita lucrari de reparatii si renovare. Potrivit studiului jumatatea dintre acestea sunt considerate urgente.
Deteriorările, înghesuiala şi absenţa confortului sunt principalele probleme ale multora dintre locuinţele în care trăiesc românii.
La nivelul întregii ţări, 16% dintre case au nevoie de consolidare şi se confruntă cu igrasia, scurgeri ale reţelelor de apă şi lumină insuficientă, în timp ce peste o treime dintre gospodăriile din mediul rural nu au nici astăzi grup sanitar, baie sau duş interior.
O altă problemă identificată de sociologi este legată de oferta slabă de locuinţe noi. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Statistică, ponderea caselor şi a blocurilor construite după anul 2000 este de doar 15%, iar cererea actuală pentru o locuinţă este de aproape 1 milion de unităţi numai în mediul urban.
În studiul IRSOP se mai arată că 68% dintre cei intervievaţi doresc să lanseze proiecte de îmbunătăţire locativă în următorii cinci ani. 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus