SUD IMOBILIAR EXPERT TE ASTEAPTA LA PROJECT EXPO!

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ultima editie a targului imobiliar Project Expo s-a suprapus cu Black Friday, asa ca SudImobiliarExpert - Agentia Imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului, a pregatit si negociat pentru dumneavoastra cele mai mari promotii de la dezvoltatorii imobiliari din Zona de Sud. Putem spune ca, acum, avem un Black Friday in imobiliare!

Evenimentul va avea loc in Piata George Enescu, in perioada 21-23 noiembrie, si se anunta a fi unul de succes prin numarul record de peste 10000 de oferte de locuinte noi si vechi si un numar de 45 de dezvoltatori imobiliari.

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente exclusiv la Project Expo  pornesc de la valoarea de 20.000 EURO pentru apartamente noi in Zona de Sudsi merg pana la 3.3 milioane EURO pentru o vila de 13 camere situata in centrul Capitalei.

Cei interesati vor gasi in standul nostru, nu doar cele mai bune oferte de apartamente noi, case si vile la cheie, ci si loturi de teren in apropierea Bucurestiului, pentru cei interesati sa-si construiasca singuri casa de vis.

Va asteptam la standul SudImobiliarExpert pentru a vedea cele mai noi oferte imobiliare din Popesti Leordeni si sectorul 4.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus