SUD IMOBILIAR EXPERT TE ASTEAPTA LA TNI!

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ca si la editiile anterioare ale Targului National Imobiliar, Sud Imobiliar Expert - Agentia imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului, te asteapta cu cele mai bune oferte din Zona de Sud!
In acest weekend va avea loc cel mai mare targ imobiliar al toamnei 2014 - Targul National Imobiliar (TNI).

Evenimentul incepe VINERI, 26 SEPTEMBRIE si va avea loc la Palatul Parlamentului- Sala UNIREA. Evenimentul se anunta unul de succes prin numarul record de 110 companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral,  Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente exclusiv la TNI  pornesc de la valoarea de 16.500 EURO TVA 5% inclus pentru o garsoniera de 25mp complet finisata si loc de parcare inclus, situata in Berceni, ansamblul Family Residence Metalurgiei si merg pana la 2.5 milioane EURO pentru o vila de 1400mp + curte 800 mp situata in zona Unirii.

Printre ansamblurile rezidentiale ce participa in cadrul Targului National Imobiliar din perioada 26-28 SEPTEMBRIE se numara: Amalia Rezident, 19th Residence, Grigorescu Residence,  New Town, Cubic Residence, Natura Residence, Doamna Ghica Plaza, City Point, Paladin Residence,  Metropolitan Residence, Plazza Residence, Latin Residece, Vista Residence, Serena Apartments, Corbeanca Park, Dream Residence, Studio Plus, Militari Residence, Ibiza Sol Residence, Citadella Titan, etc. Lista expozantilor evenimentului TNI este disponibila pe site-ul evenimentului.

Pentru vizitatorii interesati sa investeasca intr-un imobil in Zona de Sud, compania Sud Imobiliar Expert - Agentia imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului, a strans cele mai bune oferte din piata si a negociat discounturi si bonusuri substantiale care vor fi acordate doar celor ce isi rezerva un imobil pe perioada evenimentului. Cei interesati vor gasi in standul nostru, nu doar cele mai bune oferte de apartamente noi si case si vile la cheie, ci si loturi de teren in apropierea Bucurestiului, pentru cei interesati sa-si construiasca singuri casa de vis.

Va asteptam la standul 34 pentru a vedea cele mai noi oferte imobiliare din Popesti Leordeni si sectorul 4!

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus