SUDIMOBILIAREXPERT.RO TE INVITA LA TARGUL IMOBILIAR TNI 9-11 MAI 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Sud Imobiliar Expert nu putea lipsi de la Targul National Imobiliar care are loc in perioada 9-11 mai, la Palatul Parlamentului. Si asa cum v-ati obisnuit, la standul companiei veti gasi cele mai bune oferte din zona de Sud a Bucurestiului. Printre ansamblurile pe care Sud Imobiliar Expert le reprezinta in cadrul evenimentului se numara Arcadia residence, Nova Residence 5, Nova Residence 6, Nova Residence 7, New House Residence2 si 3, Astrelor Village, Joy Residence, Art Residence, Studio Plus Metalurgiei, Mega Residence, Magnolia Residence, Lux Garden Residence, Lux Garden case insiruite, Sole Residence, Sunset Village, Galaxy Residence, My Home Residence.

Pentru multi dintre dumneavoastra aceasta insiruire de nume nu inseamna mare lucru, tocmai de aceea consultantii companiei vor fi prezenti in stand pregatiti sa va ofere toate detaliile si informatiile necesare.

Va garantam insa ca veti gasi cele mai bune oferte de pret pentru locuintele situate in ansamblurile rezidentiale din zona de Sud a Capitalei sau din Popesti Leordeni. Va oferim doar cateva exemple:

Magnolia Residence: Ansamblul Magnolia Residence este situat in Zona de Sud a Orasului Popesti Leordeni, in apropiere de Metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona cu infrastructura completa, cu numeroase variante de mijloace de transport, scoli, gradinite, centre comerciale (Metro, Selgros, Auchan, Carrefour, Cora, Hornbach, Bricostore, Dedeman, Praktiker, s.a), malluri si piete moderne. Ansamblul are un regim de inaltime P+1E+M, cu un numar total de 12 imobile

 -    garsoniere de 36 mp la un pret de 27.000 euro

-          apartament cu doua camere, 53mp la un pret de 37.000 euro

 

Lux Garden: Ansamblul Lux Garden Residence se desfasoara pe o suprafata de teren de 4000 mp si este compus din 6 blocuri cu un regim de inaltime P+4et. Fiecare bloc are in compunere garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, foarte bine compartimentate si finisate cu materiale de cea mai buna calitate. Dezvoltatorii acestui ansamblu si-au propus sa prezinte locuinte spatioase cu compartimentari pentru toate gusturile, dar si cu locuri de parcare incluse in pret;

-          garsoniere de 34 mp la un pret de 26.600 euro

-          apartament cu doua camere, 48 mp la un pret de 37.600 euro

-          apartament cu trei camere, 64 mp la un pret de 50.000 euro

 

 Galaxy Residence: Galaxy Residence este compus din 4 cladiri cu regim mic de inaltime P+4 Etaje, insumand un numar de 124 de locuinte cu suprafete cuprinse intre 31 mp si 90 mp, avand o gama larga de tipologii cu multe variante de compartimentari: garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 camere, si apartamente cu 3 camere. Ansamblul rezidential Galaxy Residence este situate in zona de Sud a Capitalei, mai exact in orasul Popesti Leordeni, zona ce te tine departe de agitatia din Bucuresti. Acesta se afla in imediata apropiere statiei de metrou Dimitrie Leonida si sos Berceni.

-          garsoniere de 31 mp la un pret de 23.000 euro

-          apartament cu doua camere, 45 mp la un pret de 34.400 euro

-          apartament cu trei camere, 65 mp la un pret de 56.000 euro

 

Nova Residence 7: Ansamblul este cel mai nou din familia imobilelor cu acest nume, astfel incat dezvoltatorul si-a folosit intreaga experienta acumulata in ultimii ani. Ansamblul se afla foarte aproape de mijloacele de transport in comun, metrou, magistrala 2, statie Dimitrie Leonida, intr-o zona noua, in plina dezvoltare

-          garsoniere de 33 mp la un pret de 25.600 euro

-          apartament cu doua camere, 41 mp la un pret de 34.4000 euro

 

Astrelor Residence: Astrelor Residence a fost gandit in asa fel incat sa se incadreze perfect in arhitectura zonei, astfel incat au rezultat o serie de cladiri cu regim mic de inaltime, mai exact p+2. Cheia succesului in cazul acestui proiect este data de faptul ca dezvoltatorii au deja o experienta considerabila in ceea ce priveste constructia de locuinte, ei avand deja in portofoliu mai multe locuinte individuale. Ansamblul se adreseaza in special familiilor tinere care au nevoie de o locuinta spatioasa,decent si bine compartimentata, oferind spre vanzare apartamente de 2 camere decomandate,  foarte bine compartimentate insotite de balcoane mari gen teresa complet inchise.

-          apartament cu trei camere, 61 mp la un pret de 43.500 euro

 

Joy Residence: Ansamblul Joy Residence se desfasoara pe o suprafata de teren de 2000 mp, dispune de acces usor atat la Sos. Berceni, la mijloacele de transport in comun (metrou Dimitrie Leonida), cat si la Sos. Oltenitei (maxi taxi si autobuze) sau la pietele si magazinele mari si mici din zona. Acest ansamblu are un regim de inaltime P+3et si este compus din 32 unitati locative, bine compartimentate (garsoniere si apartamente cu doua camere), care se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separate si dispun si de un loc de parcare inclus in prêt.

-          apartament cu doua camere, 39 mp la un pret de 32.000 euro

 

Nova Residence 6: Situat in sudul Bucurestiului, intr-o zona noua, retrasa, linistita si cu acces facil la mijloace de transport in comun (linii RATB si Metrou) si la centre comerciale, scoli, gradinite si spitale, noul ansamblu NOVA propune apartamente noi cu una si doua camere, decomandate, cu spatii mari si luminoase si cu balcoane generoase, pe toata lungimea exterioara a proprietatii.

-          garsoniere de 38 mp la un pret de 29.000 euro

-          apartament cu doua camere, 64 mp la un pret de 47.000 euro

New House Residence: Dezvoltatorii acestui ansamblu imobiliar ofera posibilitatea achizitionarii unei locuinte confortabile, intr-un nou proiect imobiliar dezvoltat in Zona de Sud, sub numele de New House Residence. Ansamblul New House Residence se desfasoara pe o suprafata de teren de 700 mp, fiind caracterizat de un regim de inaltime P+1+M. Este format din doua imobile tip duplex, care au in compunere: 4 camere, 1 balcon si o terasa, 115 mp suprafata utila si 175 mp suprata teren.

-          Duplex, patru camere, locuinta de 119 mp si teren de 165 mp la un pret de 80.000 euro

 

Lux Garden 2: Desi numele ansamblului te trimite cu gandul la o locuinta pe care crezi ca nu ti-o poti permite, dezvoltatorul a construit case, intradevar de lux, dar la un pret apropiat de cel al unui apartament din Capitala.

-  case insiruite, 4 camere, suprafata imobil 114 mp, 91mp teren la un pret de 82.000 euro.

 

Sole Residence: Sole Residence este un  nou ansamblu rezidential dezvoltat in zona de sud, mai exact in orasul Popesti-Leordeni foarte aproape de mijloacele de transport in comun. Imobilele se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat,

-          case insiruite, 3 camere, suprafata imobil 80 mp, 75 mp teren la un pret de 63.500 euro 

Nova Residence 5: Cea mai buna dovada ca Nova Residence este unul dintre cele mai bune ansambluri din piata imobiliara o reprezinta insusi dezvoltatorii complexului. Dupa ce deja au finalizat si vandut Sabina Residence 1, Sabina Residence 2 şi Sabina Residence 3, care in momentul de fata sunt locuite aproape in totalitate, dezvoltatorii au comasat in Nova Residence toata experienta deja acumulata. A luat nastere un proiect ambitios cu o arhitectura moderna, un proiect nascut din dorinta de a aduce un plus in domeniul rezidential in Zona de Sud.

-          case insiruite, 3 camere, suprafata imobil 74 mp, 80 mp teren la un pret de 59.000 euro.

 

Sunset Village: Ansamblul rezidential Sunset Village este compus din 6 vile insiruite, are un regim de inaltime P+1E. Vilele sunt structurate pe doua niveluri (parter + etaj), avand 3 si 4 camere (living si doua dormitoare/ trei dormitoare), bucatarie (cu acces direct la curtea din spate), doua grupuri sanitare, balcon, teren in proprietate.

-          case insiruite, 3 camere, suprafata imobil 96 mp, 150 mp teren la un pret de 72.000 euro.

Va invitam Palatul Parlamentului, la Targul National Imobiliar, la standul Sud Imobiliar Expert pentru a va oferi detalii despre toate aceste proiecte, dar si despre multe altele.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus