SUDUL BUCURESTIULUI, CAMPIONUL ULTIMILOR ANI LA CONSTRUCTIA DE APARTAMENTE CU PRETURI MICI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

In ultimii cinci ani, regiunea cu cea mai puternica dezvoltare imobiliara din Zona Metropolitana a Capitalei Romaniei este cea de sud a Bucurestiului, impreuna cu orasul Popesti Leordeni. Peste o mie de apartamente se dau in folosinta la fiecare 12 luni.

Imediat cu anul 1990, la fel ca aproape in orice mare Capitala Europeana extinderea Bucurestiului s-a facut simtita mai ales in partea de nord a orasului. Boomul imobiliar a adus insa si o nevoie crescuta de terenuri de dimensiuni crescute, la costuri accesibile. Cererea mare facuse deja ca preturile terenurilor din cartierele Pipera sau Baneasa sa fie aproape de zece ori mai mari decat in alte cartiere. Dezvoltatorii au inceput sa se reorienteze incet-incet catre alte periferii ale orasului.

 “Anul 2005 a fost cel in care Sudul Bucurestiului a inceput sa schimbe harta orasului, iar in momentul de fata Popesti Leordeni si Berceni sunt zonele cu cea mai mare dinamica din Capitala. Anual, se finalizeaza in aceasta zona o medie de 1000 de apartamente, precum si un numar considerabil de vile”, spune Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.

Un alt motiv care i-a atras pe investitori in orasul din Sudul Capitalei este apropierea acestuia fata de Bucuresti, lucru care ii face pe locuitori sa beneficieze de toata infrastructura moderna. In plus, accesul la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou, este foarte rapid.

Nu in ultimul rand, probabil este una dintre putinele zone din Bucuresti in care apartamentele noi costa chiar mai putin decat cela vechi. De exemplu, proprietarii de apartamente vechi cer pentru un apartament de doua camere si o suprafata de 40-50 mp intre 45.000-50.000Euro, in timp ce in ansamblurile rezidentiale noi sunt oferite apartamente cu aceeasi suprafata la preturi cu aproximativ 5.000 de euro mai mici. “Cele mai cautate apartamente sunt cele cu doua camere, care costa pana in 40.000 euro”, marturiseste Florin Oprea.

Acest pret este posibil si datorita scaderii preturilor materialelor de constructii. Sa nu uitam ca in urma cu cativa ani, acelasi apartament costa in jur de 60.000-70.000 euro si asta pentru ca si costurile pentru ridicarea unui imobil erau mult mai crescute. “Acum se pot construi vile la preturi similare cu ale apartamentelor aflate in oras. Mai mult decat atat, aceste case beneficiaza de tot confortul si tehnologia anilor 2000”, completeaza Florin Oprea.

Sud Imobiliar Expert este una dintre cele mai mari agentii imobiliare din zona de Sud, avand in oferta toata gama de terenuri locuinte noi din Popesti Leordeni si Berceni, precum si apartamente vechi din sectorul 4 al Bucurestiului.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus