SUDUL CAPITALEI ISI CONTINUA DEZVOLTAREA IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Dezvoltarea din ultimii ani este cel mai bun argument in acest sens. Si nu vorbim doar de infrastructura s-a extins semnificativ, ci si de noi constructii rezidentiale sau de aparitia unor centre comerciale moderne care au schimbat imaginea intregii zone.

Anul 2015 promite sa continue acest ritm, in conditiile in care desi au trecut doar cateva zile de cand s-au desfacut sampaniile de Revelion, santierele lucreaza la foc continuu. Mai multi  investitori si-au anuntat intentia de a construi ansambluri rezidentiale noi, de dimensiuni considerabile, sau de a extinde unele proiecte deja existente.

La capitolul apartamente, printre aceste proiecte se afla:

Metropolitan Residence (garsoniere, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere);
Astrelor Residence (apartamente de 2 camere);
Silflor Rezidential (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere);
Nova Residence (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere);
Art Residence (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere);
Allegra Residence (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere).

Majoritatea sunt gandite pentru bugete medii sau chiar mici si se adreseaza in primul rand familiilor tinere, iar suma solicitata de catre vanzatori se incadreaza in plafonul Prima Casa 2015.

Nici constructorii de vile nu se lasa mai prejos. Louisiana Residence (Vile de tip duplex), New House Residence (vile de tip duplex), New House Villa (vile insiruite), Astrelor Residence (vile de tip duplex), Eden Residence (vile insiruite) sunt doar cateva dintre numele ansamblurilor care vor aparea in acest an pe harta ofertelor imobiliare.

Rezultatul? “Stocului deja existent de locuinte care isi asteapta cumparatorii, adica aproximativ 1500, i se va adauga un numar de inca 1500 de proprietati gata sa isi primeasca locatarii. Nu este un numar chiar atat de mare precum pare la prima vedere tinandu-se cont de faptul ca vanzarile din 2014 au depasit acest numar cu mult”, spune Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.  
Insa, in conditiile in care preturile la locuinte au ramas aproape neschimbate in ultimii ani, de exemplu de la 35.000 euro in cazul apartamentelor si de la 68.000 euro in cazul vilelor, reprezentantul companiei imobiliare se asteapta ca anul 2015 sa aduca usoare modificari ale preturilor.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus