SUPRAFATA RECORD DE SPATII DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii doi ani, tendinta de crestere a spatiilor de birouri noi s-a consolidat. 2016 va aduce pe piata office o suprafata record de spatii de birouri. Pana la sfarsitul acestui an se vor fi livra 408.000 m.p. de spatii noi de birouri, potrivit companiei CBRE. Fata de 2015 cand volumul total a fost de 72.500m.p., in 2016 se va livra un volum de peste cinci ori mai mare.  
„Este al doilea an consecutiv în care se consolidează tendinţa, remarcată încă din 2014, de creştere a cererii de spaţii noi şi de extindere a spaţiilor închiriate, în detrimentul simplelor renegoceri care au caracterizat perioadă de ezitări şi neîncredere a pieţei din anii trecuţi. Este un semnal excelent de creştere a încrederii în piaţă din România, în linie cu creşterea economică generală comunicată de către Institutul Naţional de Statistică. Cifrele vorbesc: business-urile noi care au nevoie de spaţii de birouri au dublat practic cererea în ultimii doi ani,  de la 28.700 mp în 2013 până la 52.800 mp în 2015”, precizează Mihai Paduroiu, Head of Office Agency, CBRE România.
Volumul total de spaţii de birouri închiriate anul trecut a fost de 240.000 mp, cu 20% mai puţin decât în 2014. Aceste cifre din 2015 reprezintă „rezultatul contextului de piaţă din anii de criză 2009-2010 când au fost încheiate puţine tranzacţii, marea majoritate pe cinci ani. Astfel, anul trecut au expirat puţine contracte, adică puţini chiriaşi au fost în situaţia de a caută spaţii şi este de aşteptat că închirierile să îşi reia creşterea în 2016, datorită numărului substanţial de mandate care se aşteaptă a fi încheiate în următoarele 9-12 luni”, arată raportul CBRE.
Pentru 2017 se estimeaza livrari de peste 315.000m.p. spatii de birouri. Mai mult de jumatate din volumul total de birouri se vor regasi in Vestul Capitalei, datorita cererilor mari de spatii noi pentru aceasta zona si demonstreaza astfel tendintele de reconfigurare ale pieţei imobiliare.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus