SURPRINZATOR? BUCURESTIUL DEPASITA LA CAPITOLUL EVOLUTIE SI MODERNIZARE DE CATRE ORASELE DIN VESTUL TARII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
bucuBucureştiul, capitala României, locul care ar trebui să dicteze trendul în materie de dezvoltare, a fost lăsat mult în urmă de alte oraşe ale ţării. Sibiu, Cluj-Napoca sau Timişoara sunt doar trei exemple care demonstrezează că românii pot trăi mai bine, că autorităţile locale pot fi eficiente şi drept urmare, bugetul oraşului, al locuitorilor şi al companiilor din zonă, creşte vertiginos de la an la an.

sibiuInvestiţiile în infrastructură sunt cruciale pentru dezvoltarea unui oraş şi, prin urmare, pentru avansul unei ţări. Acest lucru a fost demonstrat de Sibiu, unde, după ce timp de zece ani s-au investit 150 de milioane de euro în logistică urbană, oraşul a prosperat într-un ritm ameţitor. Numărul turiştilor a atins cote record iar încasările Primăriei, ale pensiunilor şi hotelurile dar şi ale micilor firme au crescut direct proporţional. Aceste schimbări au atras în zona cele mai mari nume din lista companiilor internaţionale de top, motiv pentru care nivelul şomajului a scăzut de la 8,2 cât era în 2009, la 3,3 anul trecut.
cluj centru mareCluj-Napoca este un alt oraş care se remarcă prin abilitatea de a se transforma pentru viitor. Numărul locurilor de muncă este aproape egal cu cel din Bucureşti, piaţa rezidenţială este în permanentă creştere iar companiile dornice să se relocheze acolo sunt tot mai multe. Tocmai de aceea, ideea dezvoltării în zonă a unui Silicon Valley al României pare absolut naturală. Planul acesta se transformă deja în ceva concret. Managementul dezvoltării va fi asigurat de mediul privat, de infrastructură se va ocupa Statul. Toate aceste aspecte au făcut ca piaţa rezidenţială din Cluj să crească peste media ţării, susţinută de cererea din partea investitorilor, familiilor acestora şi a angajaţilor care sunt siguri pe viitorul lor. centru timisoara
Timişoara se pregăteşte pentru un altfel de record:bănăţenii vor să fie primii care reuşesc să transforme gunoiul municipal în energie electrică. Investiţia necesară este de 60 milioane euro, iar instalaţia va funcţiona în cadrul CET Sud Timişoara.
Arad, Craiova şi Iaşi sunt alte oraşe remarcabile, la nivel de evoluţie. Toate participă în cursa pentru titlul de Capitala Culturală Europeană

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus