SWAN OFFICE & TECHNOLOGY PARK ESTE IN PROCES DE VANZARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform celor de la Capital.ro, complexul de birouri Swan Office & Technology Park din Pipera, primul complex de birouri care a ajuns în insolvenţă, este în proces de vânzare, după ce în ianuarie a trecut printr-o licitaţie eşuată, potrivit unor surse din piaţa imobiliară.
 

La ultima licitaţie organizată de administratorul judiciar al proiectului preţul de pornire a fost de 42,7 mil. euro, însă în 30 ianuarie creditorii Swan urmau să decidă variante alternative de valorificare a activului imobiliar.

Swan Office, dezvoltat de fondul de investiţii cu capital britanic Chayton Capital, a intrat în insolvenţă în martie 2013, după ce la doi ani de la finalizare nici jumătate din proiect nu a fost închiriat.

Potrivit CITR, de la declanşarea procedurii, gradul de ocupare al proiectului a crescut la aproape 40%, prin atragerea a patru noi chiriaşi. Administratorii vând cele trei clădiri de birouri care formează complexul, inclusiv terenul de 22.866 mp şi un lot adiacent de 5.000 mp.

Vezi restul stirii aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus