TARGUL IMO6, UN CONCEPT UNIC PE PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
IMO6, primul târg imobiliar destinat exclusiv unei zone incepe astazi in incinta Cora Lujerului. Targul se va desfasura in perioada 20-22 octombrie si va  sistematiza toate ofertele din sectorul 6 al Capitalei si sin zonele limitrofe. 
Cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari şi cele mai bune oferte din Sectorul 6 se vor regăsi timp de trei zile la Cora Lujerului, în cadrul târgului imobiliar IMO6. Târgurile IMO reprezintă un concept unic, care pe de o parte oferă vizitatorului posibilitatea de a analiza toate ofertele imobiliare din aria sa de interes, iar pe de altă parte eficientizează cheltuielile de marketing şi logistica dezvoltatorilor, reuşind să aducă în cadrul târgului doar persoanele interesate de case sau apartamente în zona în care expozanţii are proiecte disponibile.

Cei mai mulţi clienţi ai zonei au vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, sectorul 6 situându-se pe primul loc din punctul de vedere a structurii populaţiei privind această grupă de vârstă, conform statisticile Primăriei Municipiului Bucureşti.

 „Persoanele tinere, active, dinamice, nu au timp de pierdut. Cei cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani vor oferte perfecte, la preţul potrivit bugetului lor, cât mai repede cu putinţă. Din acest punct de vedere, IMO6 iese în evidenţă pe piaţa târgurilor imobiliare, aducând valoare acestei categorii de clienţi imobiliari hotărâţi”, explică Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.

Cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari, producatori de mobilă, instituţii bancare şi financiare din sectorul 6 şi Ilfov vă prezintă cele mai bune oferte, pentru toate categoriile de buget. Intrarea este liberă.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus