TAXA CAS NU POATE FI PLATITA LA FISC DE CATRE ROMANII CARE OBTIN VENITURI DIN CHIRII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Romanii care obtin venituri din chirii nu pot plati contributia la sanatate, deoarece softul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) nu functioneaza.
Statul nu a pus la punct modalitatea de calcul, informeaza Digi 24. Situatia ar trebui rezolvata pana la finalul lunii martie, avand in vedere ca acesta este termenul la care ar urma sa fie achitata prima transa din acest bir de 5,5%. mai mult decat atat, ANAF a publicat formularul care trebuie completat de contribuabili abia la mijlocul lunii februarie, iar sumele ce ar trebui platite inca nu au fost trimise. Tocmai de aceea, functionarii directiilor fiscale au dat asigurari ca nu vor fi percepute penalitati in cazul in care contributia nu este achitata pana la finalul lunii.
La o chirie lunara de 200 de euro, echivalentul a 900 de lei, contributia de sanatate este de 41 de lei, la care se adauga alti 109 lei, impozitul pe venit.


Citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus