TAXA DE STALP - FINANTELE NU AU PUBLICAT INCA NORMELE DE APLICARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

„Taxa pe stâlp“, intrată în vigoare la începutul acestui an, continuă să stârnească numeroase interpretări şi controverse. În lipsa unor clarificări de la Finanţe firmele continuă să bâjbâie, încercând să deslu­şească tainele „taxei pe stâlp“.

Unii contribuabili vor trebui să ghicească modul în care ar trebui aplicat impozitul, în timp ce alţii probabil vor plăti mai mult doar pentru a evita riscul de dobânzi şi penalităţi viitoare.

Citeste stirea integrala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus