TAXE SI IMPOZITE MAI MARI IN 2015 PENTRU TRANZACTIILE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Taxele şi impozitele minime pentru tranzacţiile imobiliare care se calculeaza in functie de grila notarilor, vor fi in 2015 chiar cu peste 10% mai mari fata de anul trecut in anumite zone ale Capitalei, insa majoritatea cresterilor vor fi de 3-5%.
Conform unei analize realizate de Mediafax pe baza ghidurilor privind valorile orientative ale proprietăţilor imobiliare pentru 2014 şi 2015, s-au inregistrat creşteri peste medie la unele apartamente amplasate în zona delimitată de Intersecţia Calea Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu - Bulevardul Iancu de Hunedoara sau în Bulevardul Dacia, între Calea Griviţei - Piaţa Romană - Piaţa Spaniei, unde grila notarilor a stabilit valori cu 12% mai mari decât anul trecut.
Ghidul valorilor orientative ale proprietăţilor imobiliare pentru 2015 clasifică apartamentele din Bucureşti în 86 de zone, după numărul etajului, gradul de confort, precum şi anul construcţiei. 
Valorile din grilă se plasează semnificativ sub preţurile de tranzacţionare şi reprezintă nivelul minim la care se poate încheia contractul de vânzare-cumpărare.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus