TEHNOLOGIE 3D IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prima cladire de birouri din lume cu ajutorul unei imprimante 3D va fi construita in Dubai, cel putin asa declara autoritatile acestui oras. In Dubai, orasul in plina expansiune ar putea fi folosita aceasta inovatore tehnologie de catre dezvoltatori pentru diminuarea costurilor si reducerea timpului de finalizare a proiectelor.
Tehnolgia 3D, prin care obiecte tridimensionale sunt scoase la imprimanta pe baza unui design digital, este adoptata in industrii din toata lumea, dar pana acum a fost utilizata mai putin in domeniul constructiilor. 
Cladirea de birouri ce va fi construita cu imprimanta 3D in Dubai va avea doar un etaj si 185 de mp, scrie agentia Reuters, potrivit Yahoo Finance. Imprimanta care o va realiza va avea 6 metri inaltime, spune Mohamed Al Gergawi, ministru in cadrul Executivului Emiratelor Arabe Unite.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus